Om MadeByKgaard

MadeByKgaard er et hyggeligt, kreativt univers, hvor mit største mål og vision er, at der skal være plads til alle. Det er et univers hvor, der er plads til at udtrykke ens unikke personlighed, gennem alt lige fra behandlinger til accessories til boligtilbehør.

Jeg stræber efter at alle kunder skal føle sig set og hørt, uanset om det er gennem fysiske behandlinger, eller om det er gennem din pakke du modtager. Alle pakker, som sendes afsted herfra, er pakket med utrolig meget kærlighed, og det lover jeg, at du kan mærke med det samme, du modtager din pakke.

Jeg tror på at alle vores individuelle skævheder skaber unikke og fantastiske personligheder, som jeg glæder mig til at møde enten til behandling eller gennem min shop.

 

Forhistorien til MadeByKgaard

Jeg har altid haft en drøm om at starte mit eget, og at have muligheden for at påvirke mennesker positivt. Jeg har derfor i mange år drømt om det, som MadeByKgaard er blevet til, der netop omhandler selvkærlighed og inklusion. Og i stedet for kun at drømme om det, har jeg altså nu kastet mig direkte ud i det, med alt jeg har. Mit mål og ønske er, at alle der går fra en behandling, går derfra lidt gladere end da de ankom, og at dem som modtager deres ordre med posten, mærker den tid og kærlighed, der bliver lagt i hver eneste pakke. 

Jeg kommer selv fra en ungdom, hvor det var svært at passe ind, og netop denne følelse har været med til at gøre min vision for det her univers meget klart. Der skal være plads til alle. Der skal være noget for alle. Og du skal kunne komme som du har lyst, hvad end det er i helt dressed up eller i din pyjamas. Punktum. 

Jeg ved desværre at rigtig mange går og dealer med mange forskellige ting, og jeg håber at MadeByKgaard kan blive dit frirum, hvor det kun er dig som er i fokus. Jeg håber at du finder inspiration i de produkter og farver jeg har på hjemmesiden, for hvis jeg kan skabe en lille smule mere farve og positiv energi i din hverdag, så er mit mål klaret.